Blueberry Pie
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Ingredients
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or
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A
1 250g Super Wine Biscuits 餅乾一條 打碎. クッキー250g
100g Butter 奶油 バター100g

B
2 eggs 2 個中上大小的雞蛋 卵2個
1 250g cream cheese 一盒 奶油起士 クリームチーズ250g
1 cup caster sugar 一杯 白糖 砂糖250g

C
1 cup blueberry 1 杯 冷凍藍莓 ブルーベリー250g
2 TS Lemon juice 2 大匙 檸檬汁 レモン汁大さじ2
1 ts Corn flour 1 小茶匙 玉米粉 コーンスターチ小さじ1
2 T Sugar

Preheat oven to 180 degrees C オーブンを180度で温めておく
use 23cm pie plate 23cmのタルト型使用ˋ
先將烤箱預熱到180C,使用23cm的派盤
A
Process biscuits in a food processor until finely crushed. With motor operating, add butter, processing until combined. Press evenly over base and up side of pan. Refrigerate while preparing filling. クッキーをミキサーで砕いて常温のバターを混ぜる
將消化餅乾打碎,加入奶油混合均勻,平鋪在派盤上
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For the filling
B: Beat the caster sugar and cream cheese in a large bowl of an electric mixer until light and fluffy and add egg one by one until smooth.
砂糖とクリームチーズを電動ハンドミキサーで混ぜる、卵を一個ずつ加えて滑らかになるまで混ぜる
用電動打蛋器將砂糖和起士奶油混合均勻,再將蛋一個一個的加入,打到順滑的程度
將B倒入A派盤裡,烤約30~40分鐘

bake for 30~40minutes.Aの生地をタルト型に敷き詰め、上にBのフィリングを入れ、オーブンに入れて30~40分焼く

C : top
To make topping, combine all ingredients in a large saucepan. Stir over a medium heat until sugar is dissolved. Bring to boil. Gently boil, stirring occasionally, for about 3 minutes or until slightly thickened. Cool to room temperature.
用小鍋子將糖和檸檬汁加入藍莓煮進滾的時候,用玉米粉調水勾芡,淋到剛烤好的派上面
等到完全涼後,放入冰箱 等待約2~3 小時後食用
鍋にブルーベリーとレモン汁と砂糖を入れて弱火で軽く混ぜながら煮込む
ぐつぐつし出したら、水で溶いたコーンスターチを入れて混ぜる
焼き上ったパイの上に流し入れ冷ます
冷めたら冷蔵庫で2~3時間寝かして出来上がり
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