Blueberry Pie
Ingredients
or
A
1 250g Super Wine Biscuits 餅乾一條 打碎. クッキー250g
100g Butter 奶油 バター100g
B
2 eggs 2 個中上大小的雞蛋 卵2個
1 250g cream cheese 一盒 奶油起士 クリームチーズ250g
1 cup caster sugar 一杯 白糖 砂糖250g
C
1 cup blueberry 1 杯 冷凍藍莓 ブルーベリー250g
2 TS Lemon juice 2 大匙 檸檬汁 レモン汁大さじ2
1 ts Corn flour 1 小茶匙 玉米粉 コーンスターチ小さじ1
2 T Sugar
Preheat oven to 180 degrees C オーブンを180度で温めておく
use 23cm pie plate 23cmのタルト型使用ˋ
先將烤箱預熱到180C,使用23cm的派盤
A
Process biscuits in a food processor until finely crushed. With motor operating, add butter, processing until combined. Press evenly over base and up side of pan. Refrigerate while preparing filling. クッキーをミキサーで砕いて常温のバターを混ぜる
將消化餅乾打碎,加入奶油混合均勻,平鋪在派盤上
For the filling
B: Beat the caster sugar and cream cheese in a large bowl of an electric mixer until light and fluffy and add egg one by one until smooth.
砂糖とクリームチーズを電動ハンドミキサーで混ぜる、卵を一個ずつ加えて滑らかになるまで混ぜる
用電動打蛋器將砂糖和起士奶油混合均勻,再將蛋一個一個的加入,打到順滑的程度
將B倒入A派盤裡,烤約30~40分鐘
bake for 30~40minutes.Aの生地をタルト型に敷き詰め、上にBのフィリングを入れ、オーブンに入れて30~40分焼く
C : top
To make topping, combine all ingredients in a large saucepan. Stir over a medium heat until sugar is dissolved. Bring to boil. Gently boil, stirring occasionally, for about 3 minutes or until slightly thickened. Cool to room temperature.
用小鍋子將糖和檸檬汁加入藍莓煮進滾的時候,用玉米粉調水勾芡,淋到剛烤好的派上面
等到完全涼後,放入冰箱 等待約2~3 小時後食用
鍋にブルーベリーとレモン汁と砂糖を入れて弱火で軽く混ぜながら煮込む
ぐつぐつし出したら、水で溶いたコーンスターチを入れて混ぜる
焼き上ったパイの上に流し入れ冷ます
冷めたら冷蔵庫で2~3時間寝かして出来上がり
- Mar 14 Fri 2014 10:00
Athena's Blueberry pie 雅典那的藍莓派
文章標籤
全站熱搜
留言列表